Winter is coming - miten suhtautua syksyyn







Vitsi, niin se kesä meni. Koko talven sitä mietti että mitä teen sitten kun on kesä, mitä vaatteita käytän lämpöisinä kesäpäivinä ja mihin reissaan ja missä seikkailen loman ajan. Ja sitten, ihan yhtäkkiä se kesä meni. Nyt ollaan jo takaisin töissä, elokuun illat pimenevät joka päivä aikaisemmin ja aikaisemmin ja aamulla pitää ottaa matkaan pitkähihainen, huivi ja sateenvarjo.

Aika jotenkin jakautuu kahtia - ennen ja jälkeen kesäloman. Ajatuksia on vähän vaikea siirtää tulevaan talveen ja siihen että siihen seuraavaan kesään on nyt sitten taas vähän aikaa. Mutta ei se auta. Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja loma ei tunnu lomalle jos välillä ei tee töitä, viikonloppu ei tunnu viikonlopulle jos ei ole puskenut läpi maanantain ja kesä ei tunnu kesälle jos välillä ei sada vaakaan räntää. Vai miten sä suhtaudut nyt tähän asiaan?




Näin minä suhtaudun syksyyn:

1. Aloitan rutiinit jo lomalla - laitan kellon soimaan ja menen ajoissa nukkumaan jo viimeisinä lomapäivinä.


2. Palaan takaisin liikunnan pariin - menin ekalle jumppatunnille hampaat irvessä. Siitä se lähtee rullaamaan, siihen kai täytyy uskoa. Ja liikunnasta vaan saa niitä hyvän mielen hormooneja. Kaikki näyttää jotenkin paremmalle kun on hyvä mieli siitä että jaksoinpas!


3. Sytytän kynttilöitä ja laitan parvekkeelle tunnelmalliset valopallot- fiilistelen pimeitä iltoja ja ihastelen hienoja auringonlaskuja


4. Nautin kirjan lukemisesta ja siitä että sade säällä saa olla sisällä ihan rauhassa viltin alla. Ei ole pakko rynnätä mihinkään tai mennä ulos ihan vain siksi kun nyt kerrankin on niin kiva ilma ja ei sada - let it rain!


5. Surffaan matkasivustoilla, blogeissa ja ALAN SUUNNITELLA TALVEN REISSUJA - mikään ei piristä enemmän kuin se että voi haaveilla reissuista ja kahlata bookingin sivuilla.


6. Suunnittelen kivoja pikkurientoja, kulttuuria, keikkoja, luontoretkiä ja kylpylöitä syksyn ja talven varalle.


7. Nautin arjesta - rutiineista tulee turvallinen olo. Jos arki ei rullaa ei mikään muukaan maistu.

8. Olen itselleni armollinen - On ihan ok olla väsynyt ekan työviikon jälkeen ja otan päikkärit!







Kommentit